Mengenai Nutrilite


MENGAPA FITONUTRIEN? Ladang Kami yang Membezakan Kami Pensijilan Sumber Alam semula jadi

Sumber Alam semula jadi

Nutrilite memperoleh pekatan tumbuhan semula jadi lagi organik, kebanyakannya ditanam di ladang-ladang kami sendiri, juga vitamin dan mineral yang sangat tulen dari seluruh dunia bagi memenuhi standard kualiti kami yang jitu.

Ketahui lebih lanjut
Sains dan Inovasi Dari Biji Benih Ke Suplemen Komitmen Terhadap Kualiti Kecemerlangan Saintifik

Kecemerlangan Saintifik

Saintis Nutrilite menggunakan kaedah dan teknologi terkini untuk mengekstrak kebaikan maksimum daripada tanaman. Kami menganalisis nilai nutrisi tumbuhan tertentu, menguji pekatan tumbuhan untuk kandungan nutriennya dan menilai bahan-bahan mentah berpotensi yang baru untuk produk kami.

Ketahui lebih lanjut

PRODUK NUTRILITE


 • NUTRILITE DOUBLE X - BEKAS BEKALAN 31 HARI
  NUTRILITE DOUBLE X - BEKAS BEKALAN 31 HARI

  Temui Bekas tablet Kompleks Multivitamin/Kompleks Multimineral/Kompleks Fitonutrien Nutrilite DOUBLE X terkini dengan fitonutrien daripada setiap kumpulan warna yang diperoleh daripada 11 vitamin, 10 mineral dan 19 pekatan tumbuhan. | Ini adalah iklan produk suplemen.

  Beli Sekarang
  Minuman Protein Soya Nutrilite (450g)
  Minuman Protein Soya Nutrilite (450g)

  Minuman Protein Soya Nutrilite adalah sumber protein sempurna untuk diet anda. Minuman Protein Soya adalah rendah lemak dan tanpa kolesterol. Ia cara yang sesuai untuk mendapatkan protein harian anda dari sumber semula jadi tanpa kesan sampingan protein haiwan.

  Beli Sekarang
  NUTRILITE SALMON OMEGA COMPLEX (120 GEL LEMBUT)
  NUTRILITE SALMON OMEGA COMPLEX (120 GEL LEMBUT)

  Nutrilite Salmon Omega Complex ialah suplemen berkualiti tinggi yang kaya dengan asid lemak omega-3 yang menyokong fungsi tubuh. Formula ini mengandungi omega-3 daripada salmon yang diternak di perairan lautan yang bersih lagi sejuk dengan ikan-ikan lain (bilis dan sardin) dari Lautan Pasifik. | Ini adalah iklan produk suplemen. | KKLIU2889/EXP 31.12.2025

  Beli Sekarang
  Nutrilite OsteGlucosamine (120 cap)
  Nutrilite OsteGlucosamine (120 cap)

  Nutrilite Osteglucosamine memberikan blok binaan penting bagi tulang rawan untuk menyokong kesihatan sendi. Ia juga berkesan sebagai terapi adjuvan untuk osteoartritis. | Ini adalah iklan produk ubat. | KKLIU2889/EXP 31.12.2025

  Beli Sekarang